Wat wij bieden

Wij bieden een website voor iedereen. Of je nu een website zoekt om je hobby te presenteren, een reisblog te maken of zakelijk wilt ondernemen, bij SchoolPress kunnen we het maken. We maken gebruik van WordPress en waar nodig eigen producten.

Voor ons staat voorop dat een website betaalbaar moet zijn, dus we hanteren lage prijzen en snelle service. Een eenvoudige website is binnen twee weken gerealiseerd.

Maatwerk

Voor ons staat voorop dat we zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen van de klant. Indien de klant zelf in staat is bepaalde onderdelen in te richten, dan is dat zeker mogelijk. In een dergelijke situatie zal de prijs gunstiger zijn. Uiteraard kunnen we ook de volledige website voor u bouwen.

SchoolPress is geen ontwerpstudio of designer, door een exclusieve samenwerken met NeverSeen zijn we in staat om dit wel aan te bieden. In ons portfolio kunt u een aantal voorbeelden van deze samenwerking zien (bijvoorbeeld de Delta – Almere). Ook voor foto- en filmwerk kunt u bij SchoolPress terecht.