Hosting:
SchoolPress hanteert relatief lage prijzen voor het ontwerpen van uw website. Om de website eenvoudig te kunnen beheren en de prijs laag te houden, kunt u alleen een website van SchoolPress afnemen wanneer wij ook de hosting verzorgen. De tarieven hiervoor vindt u onder het kopje prijzen. Indien u een reeds bestaande site door SchoolPress wilt laten verzorgen, dient u de website naar ons te verhuizen. Dit kunt u doen door een verhuistoken op te vragen bij uw huidige hostingspartij. Wij dragen dan zorg dat u website probleemloos wordt verhuist. In de praktijk zult u hier weinig van merken.

Bestellingen;
Na het ondertekenen van de offerte geeft u SchoolPress de opdracht om uw website te gaan bouwen. SchoolPress bouwt u website op een demo-domein (jouwwebsite.schoolpress.nl). Zodra de website gereed is, kan deze geplaatst worden op het uiteindelijk domein. We plaatsen de definitieve site pas wanneer de betaling door ons is ontvangen.

Privacyverklaring;
Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken en worden niet aan derden verstrekt.

Klachten behandeling;
Uw website wordt door ons met grote zorg samengesteld. Wij verzoeken u om uw klachten direct bij ons te melden via info@schoolpress.nl. Wij zullen er dan alles aan doen om uw klacht naar aller tevredenheid op te lossen. Vergeet niet om de naam van uw website te vermelden.

Privacy verklaring
Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Betaling
Betaling geschiedt altijd voor het definitief plaatsen van de website op www.jouwwebsite.nl